Εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν επιλέξει έναν Ορθοδοντικό για να τους βοηθήσει να αποκτήσουν το χαμόγελο που πάντα ήθελαν. Ένας Ορθοδοντικός πρέπει να συμπληρώσει 4 χρόνια σε μια διαπιστευμένη οδοντιατρική σχολή, ακολουθούμενα από δύο έως τρία χρόνια εξειδικευμένης εκπαίδευσης στην Ορθοδοντική. Μόνο όσοι Οδοντίατροι ολοκληρώσουν επιτυχώς εξειδικευμένη εκπαίδευση δικαιούνται να αυτοαποκαλούνται Ορθοδοντικοί. Μόνο οι Ορθοδοντικοί είναι επιλέξιμοι για εισαγωγή στην Αμερικανική Ένωση Ορθοδοντικών. σιδερακια Οι Ορθοδοντικοί κατανοούν την κίνηση των δοντιών, την Ορθοδοντική και την καθοδήγηση της ανάπτυξης του προσώπου, την Οδοντιατρική Ορθοπεδική Προσώπου. Οι οδοντίατροι κάνουν σφραγίσματα, στεφάνες, καθαρισμούς, οδοντοστοιχίες και λεύκανση. Οι ορθοδοντικοί κάνουν ένα πράγμα και το κάνουν καλά, ισιώνουν τα δόντια για να εξασφαλίσουν τη βέλτιστη μορφή και λειτουργία.

Ένας Ορθοδοντικός μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το καλύτερο και πιο υγιές χαμόγελο που μπορείτε να έχετε. Οι Ορθοδοντικοί ειδικεύονται στο να βοηθούν τα δόντια και τις γνάθους σας να συνεργάζονται ώστε να μπορείτε να μιλάτε, να δαγκώνετε και να μασάτε άνετα και αποτελεσματικά. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι τα δόντια και τα σαγόνια που λειτουργούν καλά τείνουν να φαίνονται καλά.

Η ορθοδοντική θεραπεία μπορεί να σας κάνει να νιώθετε καλά και να φαίνεστε όμορφα. Με τη θεραπεία από έναν ορθοδοντικό, έχετε έναν ειδικό που έχει εκπαιδευτεί να κατανοεί πώς λειτουργούν τα δόντια, οι γνάθοι και οι μύες του προσώπου σας. Ένα υγιές στόμα συμβάλλει στη γενική καλή υγεία σας και βελτιώνει την εμφάνισή σας.

Το δάγκωμά σας είναι ένα πολύπλοκο βιολογικό σύστημα. Τα συστατικά του περιλαμβάνουν έως και 32 δόντια, άνω και κάτω γνάθους, ούλα και μύες του προσώπου. Το υγιές σας δάγκωμα είναι ο στόχος του ορθοδοντικού. Ο στόχος επιτυγχάνεται διασφαλίζοντας ότι τα ξεχωριστά στοιχεία είναι τοποθετημένα για βέλτιστη απόδοση. Με τη βοήθεια ενός πιστοποιημένου Ορθοδοντικού, θα απολαύσετε την ικανότητα να δαγκώνετε, να μασάτε και να μιλάτε καλά.

Από σαφείς ευθυγραμμιστές έως παραδοσιακούς νάρθηκες, υπάρχουν πλέον πολλές διαθέσιμες επιλογές θεραπείας. Ένας Ορθοδοντικός έχει την εμπειρία και τη γνώση για να προσδιορίσει ποια θεραπευτική επιλογή είναι κατάλληλη για εσάς και ποιες συσκευές είναι απαραίτητες για να σας χαρίσουν το χαμόγελο που σας αξίζει.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Οδοντιατρική Ένωση, μόνο το 6% των Οδοντιάτρων είναι αδειούχοι Ορθοδοντικοί. Αν και ορισμένοι Οδοντίατροι μπορεί να προσφέρουν σιδεράκια ή καθαρά ευθυγραμμιστικά, δεν είναι Ορθοδοντικοί. Ο Ορθοδοντικός είναι ο μόνος οδοντίατρος που έχει εκπαιδευτεί επίσημα για τη διάγνωση και τη θεραπεία οδοντικών ανωμαλιών και ανωμαλιών του προσώπου.

Εμπιστεύεστε την καρδιά σας, το δέρμα σας και τα γόνατά σας σε ειδικούς γιατρούς, οπότε γιατί να μην εμπιστευτείτε το χαμόγελό σας σε έναν ειδικό Ορθοδοντικό; Οι Ορθοδοντικοί περιορίζουν την πρακτική τους στην Ορθοδοντική και χρησιμοποιούν την εξειδικευμένη εκπαίδευση τους για να βοηθήσουν στην ευθυγράμμιση των δοντιών σας για να σας δώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η επιλογή ενός Ορθοδοντικού που είναι μέλος της Αμερικανικής Ένωσης Ορθοδοντικών αποτελεί τη διαβεβαίωσή σας ότι έχετε επιλέξει έναν επίσημα εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο Ορθοδοντικό. Είτε σκέφτεστε να σκέφτεστε καθαρούς ευθυγραμμιστές, συγκρατητές ή παραδοσιακούς νάρθηκες, ένας Ορθοδοντικός είναι η έξυπνη επιλογή.

 

Ο Δρ. Simonsen είναι Ορθοδοντικός στο St. George and Hurricane, UT. Προσφέρει ορθοδοντική θεραπεία για παιδιά και ενήλικες. Δημιουργεί όμορφα χαμόγελα στη νότια Γιούτα για πάνω από 30 χρόνια. Εάν σκέφτεστε να κάνετε ορθοδοντική θεραπεία, επικοινωνήστε με το ιατρείο του St. George or Hurricane για να προγραμματίσετε μια δωρεάν επίσκεψη. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές ορθοδοντικής θεραπείας: